test
Röntgenhoitaja: kuvantamiskeskus, Joensuu (ID5396) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 19.12.2021 mennessä neljä (4) RÖNTGENHOITAJAN tehtävää Kuvantamiskeskuksen radiologian yksikössä

Olisitko juuri sinä yksi uusista röntgenhoitajastamme? Mikäli olet kiinnostunut kolmivuorotyöstä, jossa perustehtävät koostuvat natiivi-, tietokonetomografia- ja ultraäänitutkimuksia, olet etsimämme henkilö. Edellä mainittujen modaliteettien lisäksi, röntgenhoitaja voi sijoittua työskentelemään magneetti-, mammografia-, angio- tai läpivalaisututkimuksiin. Kuvantamiskeskuksella on röntgentoimipisteitä myös maakunnan alueella. Joissakin maakunnan röntgeneissä, käy osa röntgenhoitajistamme sijaistamassa loma-aikoina. Teemme tiivistä yhteistyötä Siun soten muiden yksiköiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja uudistamme laitekantaamme säännöllisesti. Röntgenhoitajat työskentelevät sekä itsenäisesti, että tiiviissä yhteistyössä yksikön muiden ammattiryhmien kanssa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman työn kehittämiseen ja monipuoliseen työskentelyyn keskussairaalassa ja tarpeen mukaan myös maakunnan röntgeneissä. Perehdytämme uudet työntekijät tehtäväänsä yksilöllisesti tehdyn suunnitelman mukaisesti.

Odotamme sinulta valmiutta kolmivuorotyöhön, aktiivista työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Työskentely vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä taitoa toimia niin itsenäisesti, kuin moniammatillisestikin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia röntgenhoitajan tehtävissä. Myös loppuvaiheen röntgenhoitajaopiskelijat huomioidaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2550,39 €/kk.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Raakel Ikonen raakel.ikonen@siunsote.fi p. 013 330 3434 ja ylihoitaja Satu Rantala satu.m.rantala@siunsote.fi p. 013 330 3131

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 23.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5396
  • 23.11.2021 - 19.12.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

osastonhoitaja Raakel Ikonen raakel.ikonen@siunsote.fi p. 013 330 3434 ja ylihoitaja Satu Rantala satu.m.rantala@siunsote.fi p. 013 330 3131

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat