Röntgenhoitaja: kuvantamiskeskus, Joensuu; määräaikainen (ID5223) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 19.12.2021 mennessä RÖNTGENHOITAJAN sijaisuus, Kuvantamiskeskuksen kliinisen fysiologian ja neurofysiologian yksikössä, lääketieteellisen isotoopin erikoisalalla.

Työhön kuuluu Isotooppilääketieteentutkimuksiin liittyvät tehtävät (SPET-TT ja PET-TT kuvantaminen, radiofarmasia-työskentely sekä luuntiheysmittaukset). Röntgenhoitajat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä yksikön muiden ammattiryhmien kanssa. PET-TT kuvantamisen osalta työskentelemme yhteistyössä kuvantamiskeskuksen toisen yksikön, röntgenin, työntekijöiden kanssa. Toteutamme isotoopin kuvantamista monipuolisella valikoimalla SPET-TT- ja PET-TT-tutkimuksia. Työskentely yksikössämme on päivätyöluonteista arkipäivisin.

Haemme röntgenhoitajaa 28.2.2022 asti kestävään sijaisuuteen, joka mahdollisesti jatkuu tästä eteenpäin sijaisuutena tai vakituisena tehtävänä. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa! Tehtävään annetaan yksilöllinen perehdytys.

Odotamme sinulta aktiivista työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Työskentely vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä taitoa toimia niin itsenäisesti, kuin moniammatillisestikin.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia Röntgenhoitajan tehtävässä. Myös loppuvaiheen röntgenhoitaja opiskelijat huomioidaan.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (SOTE) mukaisesti.

Tehtävä täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä ja siinä on koeaika.

Kysy lisätietoja osastonhoitaja Päivi Tirkkonen p. 013 330 3973, paivi.tirkkonen@siunsote.fi , ylihoitaja Satu Rantala p. 013 330 3131 satu.m.rantala@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 15.10.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5223
  • 15.10.2021 - 19.12.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat