Röntgenhoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Röntgenhoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon tehtävistä innostunutta kolmea (3) RÖNTGENHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän kuvantamiseen keskussairaalan toimipisteisiin ja perusterveydenhuollon sekä erityisesti Asikkalan toimipisteeseen. Tehtäväsi voi olla siis keskussairaalan lisäksi alueellisessa kuvantamisessa ja haettavien toimien velvoitteisiin kuuluu myös Asikkalan toimipisteen hoitaminen.

Meillä kuvantamisen yksikössä työskentelee noin 90 ammattilaista ja haluamme sinut joukkoomme! Osaavaan työyhteisöömme kuuluu noin 65 röntgenhoitajaa, kaksitoista erikoislääkäriä ja viisi erikoistuvaa lääkäriä, sairaalafyysikko, neljä perushoitajaa, sihteereitä ja laitoshuoltajia.

Huolehdimme Päijät-Hämeen erikoissairaanhoidon ja 13 kunnan perusterveydenhuollon diagnostisista kuvantamispalveluista. Röntgenhoitajana työtehtäviisi sisältyy muun muassa natiivi-, tietokonetomografia-, magneetti-, mammografia- ja ultraäänitutkimuksia toimenpiteineen, luustontiheysmittauksia sekä angiografisia- ja läpivalaisututkimuksia ja niihin liittyviä toimenpiteitä. Olemme vuoden vaihteessa aloittaneet magneettitoiminnan myös 3 teslan laitteella.

Tarjoamme sinulle:
- mielekästä, kehittyvää ja haastavaa kolmivuorotyötä erikoissairaanhoidossa
- ajanmukaisen työympäristön ja laitekannan sekä laajan tutkimusvalikoiman
- kannustavan ja tukevan työyhteisön ja esimiehet
- perehdytyksen työtehtäviin ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen
- työnantajan tarjoamia harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia
- pääkaupunkiseudulta tuleville tarvittaessa edullisen taksikuljetuksen Lahden rautatieaseman ja keskussairaalan välille

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi

Apulaisosastonhoitaja Kati Tolonen
puh. 044 719 6309 (1.7. - 26.7.)
Osastonhoitaja Sirpa Inkinen
puh. 044 719 5576 (29.7. - 31.7.)
Ylihoitaja Mervi Luoma
puh. 044 719 5535

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut , PHKS, Diagnostiset palvelut, Kuvantaminen, Radiologian osasto
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan