Skip to main content
test
Röntgenhoitaja, sairaalafysiologia - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Hei sinä, joka haluat innostavan ja monipuolisen työn vaativienkin fysiologisten tutkimusten parissa. Etsimme röntgenhoitajaa mukavaan moniammatilliseen joukkoomme!

Sairaalafysiologia on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos SataDiagin vastuualue. Sairaalafysiologian tutkimuspalveluihin kuuluvat kliinisen neurofysiologian, kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen tutkimukset. Lisäksi sairaalafysiologia vastaa Satakunnan alueen EKG-toiminnasta ja antaa koulutusta, oh-jausta ja konsultaatioita EKG-asioissa. Satakunnan sairaanhoitopiiri ja SataDiag tarjoavat monipuolista koulutusta, johon sinun on mahdollista osallistua oman osaamisesi kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Tarjoamme sinulle viihtyisät, juuri remontoidut ja nykyaikaiset työtilat, sopivasti haastavan työn, jossa sinun on mahdollista kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä ammattilaisena. Työ on monipuolista, koska tutkimusvalikoima on laaja. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Toivomme hakijoilta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa, halukkuutta laaja-alaiseen työhön sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Sairaalafysiologialla röntgenhoitajan työhön kuuluu myös lepo-EKG -rekisteröinti. Jos olet valmis tarttumaan reippaasti uusiin työtehtäviin ja oppimaan uutta, niin olet etsimämme henkilö.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on röntgenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Tiina Hautamäki puh. 044 707 7360 tai
Henkilöstöpäällikkö Liisa Nurmi puh. 044 707 7203 tai
etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Lisätietoja

Liikelaitos SataDiag

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia, lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat