Skip to main content
test
Röntgenhoitaja, sijaisuus, Oulaskangas - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme Oulun yliopistollisen sairaalan kuvantamisen palvelualueelle Oulaskankaan sairaalaan ammatillisesti osaavaa, motivoitunutta, työhönsä sitoutunutta ja haasteita hakevaa osa-aikatyötä tekevää röntgenhoitajaa tai röntgenhoitajaopiskelijaa 40 % sijaisuuteen syksyn 2022 ajalle. Mahdollisuus myös tehdä lyhyitä sijaisuuksia. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Oulun yliopistollisen sairaalan kuvantamisen palvelualue on uudistuva ja innovatiivinen monipuolista osaamista vaativa työyhteisö. Käytössämme on huipputeknologiaa ja kaikki nykyaikaiset modaliteetit mm. MRI, TT, UÄ ja natiivi. Toivomme hakijalta osaamista edellä mainituista kuvausmenetelmistä.

Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja kehittävää työotetta sekä vastuullisuutta. Tarjoamme erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja haasteellisen työn, mahdollisuuden kehittyä työssä sekä kannustavan työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena röntgenhoitajan sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös röntgenhoitajaopiskelija Hoitaja-nimikkeellä, jolloin opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Hoitaja-nimikkeisen lääkehoitoon osallistuminen edellyttää, että kliiniset sekä lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti ja PPSHP:n Hoitaja-nimikkeisen lääkelupa on suoritettu.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Tanja Nikkilä. p. 040 1342047, sähköposti tanja.nikkila@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, OYS Sairaanhoidon palvelukeskus, OYS Diagnostiikka, Kuvantaminen, OAS Röntgen

Oulaskankaan sairaala Oulaisissa tuottaa keuhkosairauksien, kirurgian, anestesiologian, korva-nenä- ja kurkkutautien, lastentautien, sisätautien sekä äitiys- ja naistentautien erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaala vastaa erikoissairaanhoidon päivystyksen lisäksi sopimuksen mukaisesti lähialueiden perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Oulaistenkatu 5, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat