test
röntgenhoitaja sydäntutkimusyksikköön - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme röntgenhoitajaa Kymenlaakson keskussairaalan sydäntutkimusyksikköön. Toimimme uusissa nykyaikaisissa tiloissa G-sairaalassa.

Röntgenhoitaja työskentelee osana moniammatillista tiimiä ja vastaa koulutuksensa perusteella säteilyturvallisesta työstä yksikössään. Työskentely sydäntutkimusyksikössä on A-luokan säteilytyötä.
Sydäntutkimusyksikössä röntgenhoitajan keskeisinä työtehtävinä on toimenpidesalissa tehtävien kardiologisten toimenpiteiden kuten sepelvaltimoiden varjoainekuvausten ja pallolaajennusten sekä tahdistintoimenpiteiden mahdollistaminen ja niissä avustaminen. Työssä vaaditaan lääkeosaamista, tarkkuutta ja taitoa tarkkailla ja hoitaa sekä arvioida potilaan vitaalielintoimintoja.

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet ja tilat työskennellä. Meillä on hyvä, iloinen ja kehitysmyönteinen työilmapiiri. Työssä tarvitaan teknistä osaamista, sekä kykyä oppia jatkuvasti uutta. Odotamme sinulta joustavuutta, yhteistyökykyä ja kehitysmyönteisyyttä.


Kelpoisuusehtona on röntgenhoitajan tutkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Eduksi katsotaan röntgenhoitajan työkokemus sydäntutkimusyksikössä.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Hilkkola palveluesimies sydäntutkimus, p. 040 489 8610
johanna.hilkkola@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat