test
Röntgenhoitaja, syöpähoitoyksikkö - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Karjalan keskussairaalan Syöpähoitoyksikön sädehoitoon alkaen 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Eduksi katsotaan työkokemus sädehoidosta ja syöpäsairauksien hoidon tuntemus.
Tehtävä edellyttää kehittävää ja innostavaa työotetta sekä muuntautumiskykyä ja joustavuutta sekä itsenäistä päätöksentekoa. Työ on pääsääntöisesti päivätyön luonteista mutta voi olla välillä arkisin kaksivuorotyötä.

Työtehtäviin kuuluu ulkoisen sädehoidon antaminen, simulaattori- ja annossuunnittelu työ, potilaan ohjaus/neuvonta/tukeminen, lääkärin vastaanottohoitajana työskentely sekä erilaisia vastuualuetehtäviä.

Kelpoisuutena tehtävään on röntgenhoitajan tutkinto.

Tehtävän aloitusyksikkö on syöpähoitoyksikön sädehoito, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Virpi Hakuli, puh. 044 791 5462 sekä palvelupäällikkö Merja Lampinen, puh. 044 791 5400, etunimi.sukunimi@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat