Röntgenhoitajan sijaisuuksia, Pori ja Rauma - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme röntgenhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin SataDiag kuvantamisen Porin ja Rauman yksiköihin.
SataDiag kuvantamisessa teemme monipuolisia natiivi-, uä-, angio-, tt-, mammografia ja mri-tutkimuksia. Työ voi sisältää myös työskentelyä alueen muissa toimipisteissä.

Tarjoamme innostavan työyhteisön lisäksi huolellisen perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ajanmukaisilla työvälineillä sekä erinomaiset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Arvostamme erityisesti kehittämismyönteistä asennetta työhön, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyökykyä. Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Edellytämme röntgenhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Huomioimme myös loppuvaiheen röntgenhoitajaopiskelijat (vähintään 2/3-osaa opinnoista suoritettu).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja (Rauma) Mari Kokkomäki-Uusitalo, p. 044 707 5321 sekä
osastonhoitaja (Satasairaala, Pori) Saija Nuotiomaa, p. 044 707 7450 tai
ylihoitaja Karoliina Lohikoski, puh. 050-349 5991, sähköpostit: etuniemi.sukunimi@satadiag.fi

Satadiag, Kuvantaminen
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.