test
Röntgenhoitajan sijaisuus - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungissa on haettavana

Röntgenhoitajan kesäloman sijaisuus (v.2022) ja vuorotteluvapaan sijaisuus.

Sijoituspaikka on Kuusamon terveyskeskuksen röntgenosasto.

Kiinnostaako työ asiantuntevassa tiimissä upean luonnon ympäröimänä Kuusamossa. Hae röntgenhoitajaksi Kuusamoon!

Kesäloman sijaisuus on alustavan suunnitelman mukaan kesä-heinäkuu v.2022. Kesäloman sijaisuutta voi hoitaa myös röntgenhoitajaopiskelija hoitaja-nimikkeellä, jolloin opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.
Kesäloman sijaisuus voi jatkua elokuussa vuorotteluvapaan sijaisuudella, jos hakija täyttää alla mainituista yhden ehdon. Vuorotteluvapaan sijaisuus on noin 6 kk. Käsittelemme myös tarpeen mukaan mahdolliset erilliset hakemukset sijaisuuksiin liittyen.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka täyttää yhden alla mainituista ehdoista:
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset röntgenhoitajan tehtävät. Röntgenissämme tehdään natiivi- ja ultraäänitutkimuksia, mammografiatutkimuksia, tietokonetomografiatutkimuksia, magneettitutkimuksia (magneettirekka 2-3 pv/kk) sekä ekg-tutkimuksia. Kuvauslaitteemme ovat suoradigitaalisia. Käytössämme ovat Lifecare -potilastietojärjestelmä ja PPSHP:n alueellinen neaRIS-järjestelmä.

Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti päivätyötä, puhelinvarallaoloa voi kuitenkin olla iltaisin ja viikonloppuisin. Mahdollisesta varallaolosta sovitaan erikseen työntekijän kanssa. Röntgenin työntekijöillä on käytössä paikallisesti sovittu vapaaehtoinen työaikapankki.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon muuttuvissa tilanteissa. Aikaisempi kokemus edellä mainituista modaliteeteista katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan myös ruotsin ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen röntgenhoitajan laillistettu tutkinto. Kesäloman sijaisuutta voi hoitaa myös röntgenhoitajaopiskelija hoitaja-nimikkeellä, jolloin opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.
Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan.
Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Koeaika on 1 kk

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi -työavain nro 407109. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Kuusamon terveyskeskus /Hallinto, PL 24, 93601 Kuusamo.

Hakuaika päättyy 31.3.2022 klo 15.00,
Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja antaa vastaava röntgenhoitaja Janne Kallunki, puh.0400 641 296 tai röntgenhoitaja Annikki Saarikko puh 040 860 8897.
Sähköposti etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Kuusamo 11.1.2022

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava röntgenhoitaja Janne Kallunki, puh.0400 641 296 tai röntgenhoitaja Annikki Saarikko puh 040 860 8897.
Sähköposti etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Terveyspalvelut, Röntgen

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamo on aktiivinen ja kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus keskellä ainutlaatuista luontoa.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raistakantie 1, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat