RÖNTGENHOITAJAN toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on terveydenhuollon toimialueella haettavana 12.4.2021 klo 12 mennessä

RÖNTGENHOITAJAN toimi

Röntgenhoitajan toimen sijoituspaikka on röntgenyksikkö (Nivala ja Ylivieska). Kelpoisuusvaatimuksena röntgenhoitajan toimeen on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994 2§ 1mom.) mukainen laillistus. Eduksi katsotaan mammografiaosaaminen. Röntgenhoitajan toimi täytetään 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakijoilta edellytämme hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä ja itsensä kehittämiseen.

Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaisen rokotussuojan voimassa oloa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Olemme savuton terveyskeskus.

Hakemukset jätetään sähköisesti www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa: röntgenin osastonhoitaja Sari Koskela p. 044 419 5226 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa: röntgenin osastonhoitaja Sari Koskela p. 044 419 5226 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Röntgen
Osoite: Pappilantie 1, 85500 Nivala

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat