Skip to main content
test
Röntgenhoitajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion terveydenhuollon toimialueella on haettavana 17.10.2022 klo 12 mennessä.

RÖNTGENHOITAJAN TOIMI

Röntgenhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994 2§ 1mom.) mukainen laillistus. Eduksi katsotaan mammografiaosaaminen. Röntgenhoitajan toimi täytetään sopimuksen mukaan.

Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön. Lisäksi odotetaan joustavuutta, vastuullisuutta ja reipasta palveluasennetta sekä kiinnostusta tehtävänsä, asiakaspalvelun ja itsensä kehittämiseen.

Haussa olevan toimen tehtäviin kuuluu röntgenhoitajan tehtävät Peruspalvelukuntayhtymä Kallion Ylivieskan ja Nivalan röntgeneissä.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa 1.1.2023, jolloin röntgenin henkilöstö siirtyy sairaanhoidollisten palveluiden toimialueella diagnostiikan palvelualueelle.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä väliaikaisen tartuntatautilain 48 a §:n mukaista suojaa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Hakemukset lähetetään sähköisenä www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Toimeen hakijat haastatellaan ja haastattelukutsu lähetetään sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat: - röntgenin osastonhoitaja Sari Koskela puh. 044 419 5226 - hoitotyön johtaja Heidi Laitila puh. 044 419 5023 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Röntgenin osastonhoitaja Sari Koskela puh. 044 419 5226,
Hoitotyön johtaja Heidi Laitila puh. 044 419 5023
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Röntgenpalvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat