Röntgenhoitajia Kymenlaakson keskussairaalaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme lisääntyvän toiminnan myötä röntgenhoitajia tiimeihimme Kymenlaakson keskussairaalan sydäntutkimus- ja sädehoidon yksikköihin. Molemmat yksiköt toimivat uusissa nykyaikaisissa tiloissa.

Röntgenhoitaja työskentelee osana moniammatillista tiimiä ja vastaa koulutuksensa perusteella säteilyturvallisesta työstä yksikössään. Työskentely sydäntutkimusyksikössä on A-luokan säteilytyötä.

Kelpoisuusehtona on röntgenhoitajan tutkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Eduksi katsotaan röntgenhoitajan työkokemus sydäntutkimus- tai sädehoidon yksikössä.

Sydäntutkimusyksikössä röntgenhoitajan keskeisinä työtehtävinä on toimenpidesalissa tehtävien kardiologisten toimenpiteiden kuten sepelvaltimoiden varjoainekuvausten ja pallolaajennusten sekä tahdistintoimenpiteiden mahdollistaminen ja niissä avustaminen. Työssä vaaditaan lääkeosaamista, tarkkuutta ja taitoa tarkkailla ja hoitaa sekä arvioida potilaan vitaalielintoimintoja.

Sädehoitoyksikössämme röntgenhoitajan tehtäviin kuuluvat annossuunnittelukuvaukset, CT-simulaattorikuvaukset varjoainetehosteisesti sekä sädehoitojen antaminen.

Työssä tarvitaan teknistä osaamista, sekä kykyä oppia jatkuvasti uutta. Odotamme sinulta joustavuutta, yhteistyökykyä ja kehitysmyönteisyyttä. Tarjoamme sinulle hyvän ja iloisen työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää yksikköämme.

Tehtävä on vakituinen, aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Haemme kesäkaudeksi röntgenhoitajaopiskelijoita kesätöihin. Kesäsijaisillamme tulee olla opintopisteitä 140 ja harjoittelu sädehoidossa tehtynä.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Merja Mäenpää palveluesimies sädeyksikkö, p. 044 220 4013
Johanna Hilkkola palveluesimies sydäntutkimus, p. 040 489 8610

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Sinulle suositellut työpaikat