Röntgenhoitajien tehtäviä, Joensuu (id3652) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 20.10.2020 mennessä kaksi (2) RÖNTGENHOITAJAN tehtävää Kuvantamiskeskuksen radiologian yksikössä ja yksi (1) RÖNTGENHOITAJAN tehtävä Syöpäkeskuksessa

Toimintamme röntgenosastolla on kolmivuorotyötä, jossa röntgenhoitajan perustyötehtäviin kuuluvat natiivi-, tietokonetomografia- ja ultraäänitutkimukset. Lisäksi röntgenhoitaja voi sijoittua työskentelemään magneetti-, mammografia-, angio- tai läpivalaisututkimuksiin. Kuvantamiskeskuksella on röntgentoimipisteitä myös maakunnan alueella. Teemme tiivistä yhteistyötä Siun soten muiden yksiköiden, kuten sydän- ja vatsakeskuksen kanssa. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja uudistamme laitekantaamme säännöllisesti. Viimeisimpänä viimeisen vuoden aikana on uusittu mm. magneettikuvaus- ja CT-kuvauslaitteita. Uusi päivystysröntgenimme avautui huhtikuussa. Röntgenhoitajat työskentelevät sekä itsenäisesti, että tiiviissä yhteistyössä yksikön muiden ammattilaisten kanssa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman työn kehittämiseen ja monipuoliseen työskentelyyn keskussairaalassa ja tarpeen mukaan myös maakunnan röntgeneissä. Perehdytämme uudet työntekijät tehtäväänsä yksilöllisesti tehdyn suunnitelman mukaisesti.

Odotamme sinulta valmiutta kolmivuorotyöhön, aktiivista työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Työskentely vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä taitoa toimia niin itsenäisesti, kuin moniammatillisestikin.

Syöpäkeskuksessa tehtävämme on hoitaa aikuisten syöpäsairauksia. Potilaiden hoito on tiivistä moniammatillista yhteistyötä ja sisältää niin lääkehoitoa kuin ulkoista sädehoitoa. Myös syövän hoitoon liittyvät kontrollikäynnit tapahtuvat vastaanotoillamme. Yksikössämme on kaksi sädehoitokonetta. Käytössämme on uudenaikaiset lineaarikiihdyttimet ja päivitetyt hoitoon liittyvät ohjelmistot. Työ on päivätyötä.Syöpäkeskuksen röntgenhoitajan tehtävää täytettäessä hakijalle katsotaan eduksi kokemus sädehoitotyöstä sekä TrueBeamin ja Varianin Aria-käyttöjärjestelmän osaaminen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Röntgenhoitajat työskentelevät tiiviissä moniammatillisessa yhteistyössä yksiköiden muiden ammattilaisten kanssa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia röntgenhoitajan tehtävissä. Myös loppuvaiheen röntgenhoitajaopiskelijat huomioidaan.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Lisätietoja Kuvantamiskeskuksen tehtävistä antavat osastonhoitaja Raakel Ikonen raakel.ikonen@siunsote.fi 013 330 3434 ja ylihoitaja Satu Rantala satu.m.rantala@siunsote.fi puhelin 013 330 3131

Lisätietoja Syöpäkeskuksen tehtävistä antavat osastonhoitaja Piia Hyttinen piia.hyttinen@siunsote.fi 013 330 3106 ja ylihoitaja Heli Karvinen heli.karvinen@siunsote.fi puhelin 013 3303186

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 29.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3652
  • 29.9.2020 - 20.10.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!