Skip to main content
test
Röntgeninsinööri, toimi, lääkintätekniikka - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Lääkintätekniikan ammattilainen, tule töihin mielenkiintoisiin tehtäviin infrapalveluihin! Haemme röntgeninsinööriä toimeen Oulun yliopistollisen sairaalan lääkintätekniikan yksikköön. Tehtävä on aluksi määräaikainen 1.2.2023 saakka, jonka jälkeen palvelussuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Yksikön tehtävänä on varmistaa turvallinen, tehokas ja toimintavarma potilaiden tutkimus ja hoito. Yksikkö huolehtii lääkintälaitteiden kunnossapidosta sekä niiden käytössä ja hankinnassa tarvittavista teknisistä asiantuntijapalveluista.

Röntgeninsinöörin tehtäviin kuuluu tiimin esimiestehtävät, sädehoitolaitteiden, röntgensimulaattorin, sekä niihin liittyvien oheislaitteiden (esim. työasemat , laserit yms.) huolto-, korjaus- ja asennustehtävät sekä asiantuntijapalvelut. Tehtäviin voi tulla muutoksia ja täsmennyksiä organisaation muuttuessa hyvinvointialueeksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, rehellisyyttä, avoimuutta sekä ongelmanratkaisukykyä. Kokemus sähkö- tai elektroniikkatöistä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä englannin kielen osaamista. Verkostoidut mielelläsi.

Tehtävä on aluksi määräaikainen 1.2.2023 saakka, jonka jälkeen palvelussuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Röntgeninsinöörin toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi teknillisen opiston tutkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedusteluihin vastaavat huoltomestari Ville Leinonen, p. 050 312 2167 ja lääkintätekniikan päällikkö Pasi Keskitalo, p. 040 751 5533. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Infrapalvelut, Lääkintätekniikka, Röntgenlaitehuolto

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat