Skip to main content
test
Rörmontör - Porvoon kaupunki

Borgå vatten är ett affärsverk som sköter vatten försörjningen i Borgå stad. Verket har 45 anställda. Vi betjänar över 40 000 invånare och regionens näringsverksamhet. Vi har ca 10 000 kunder.

Vi söker rörmontör till ordinarie arbetsavtalsförhållande. Arbete börjar 17.10.2022 eller enligt överenskommelse.

Rörmontören deltar i arbetet med nyanläggning, sanering och reparation av vatten- och avloppsledningar. Rörmontören deltar också i jouren vid vattenverket.

Skötseln av uppdraget förutsätter en lämplig yrkesexamen. Vi använder både finska och svenska på arbetsplatsen och i kontakter med våra kunder. Körkort är nödvändigt. Erfarenhet av byggande och underhåll av vatten- och avloppsnät är meriterande för skötseln av uppgiften.

Lönesättningen i uppgiften bestäms enligt kommunala arbetskollektivavtalet. Den som valts ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut. Prövotiden är 6 månader.

Skicka din ansökan senast 3.10.2022 före kl. 15 via Sök nu länken.

Tilläggsinformation ger arbetschef Peter Ekstam tfn 0400 848 367.
https://porvoonvesi.fi/sv/

Läs mer

https://porvoonvesi.fi/sv/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ger arbetschef Peter Ekstam tfn 0400 848 367.

Lär dig mer om oss

Borgå vatten

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Mästarvägen 2, 06150 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat