Ruoka- ja puhdistuspalveluiden sijaisuudet - Nousiaisten kunta

Nousiaisten kunnan puhdistus- ja ruokapalvelut etsivät työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin.
Kesto vaihtelee muutamasta tunnista - päiviin - viikkoihin.
Siivouksen työkohteet ovat koulut, toimistot, kuntosali ja päiväkodit.
Ruokapalvelun työkohteet ovat keskuskeittiön eri toimipisteet; koulut, päiväkodit ja Moisiokodin keittiö. Palveluvastaavalle kuuluu myös siivous.
Sijaisuuksiin haetaan ensisijaisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin sopiviin hakijoihin ja perehdytämme uudet sijaiset kohteisiimme.
Edellytyksenä alan työkokemus ja/tai koulutus, mutta tärkeintä on oikea asenne, kiinnostus ja motivaatio työntekoa kohtaan. Katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden.

Lisätietoja

http://www.nousiainen.fi

Tutustu työnantajaan

Siivouksen yhteyshenkilö Marjo Nissi 044 4355460 klo 10 - 12, ruokapalvelujen yhteyshenkilö Sinikka Honkavaara 044 4355440

Nousiaisten kunta, Tekninen osasto
Osoite: Moisiontie 16, 21270 Nousiainen

Nousiainen on lähes 5 000 asukkaan kunta Turun seudulla. Nousiainen sijaitsee valtatien 8 varrella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien lisäksi kuntalaiset arvostavat luonnonläheistä ja väljää asumista. Nousiainen on vanhaa asutusaluetta ja alueella on pitkä historia. Tänä päivänä Nousiainen tarjoaa laadukkaat ja toimivat peruspalvelut kaikenikäisille asukkaille. Arjen sujuvuutta arvostavat erityisesti lapsiperheet: joustava päivähoito, hyvä perusopetus ja laadukas lukio sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat tänne uusia asukkaita. Kunnan asukkaista selvästi keskimääräistä suurempi osa onkin lapsia ja nuoria. Nousiaisten kunta on savuton työpaikka.