Skip to main content
test
Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö (113001) - Kauniaisten kaupunki

Haemme nyt ruoka- ja puhdistuspalvelujen johtajana ja asiantuntijana toimivaa
ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikköä.

Tehtäviin kuuluu tulosalueen operatiivisen johtamisen lisäksi asiakassuhteiden hoitaminen, talousarvion laadinta ja talouden seuranta, hankintojen kilpailuttaminen ja hankintasopimuksista vastaaminen sekä palvelujen tuotanto-prosessien suunnittelu ja kehittäminen.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, perehtyneisyys ruoka- ja puhdistuspalvelujen kehittämiseen ja käytännössä osoitettu johtamiskokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä alalle tyypillisten tuotannon-ohjausjärjestelmien tuntemusta. Odotamme hakijoilta näkemystä ruoka- ja puhdistuspalvelun kehittämisestä asiakaslähtöisesti. Toivomme myös, että hakijoilla on kokemusta julkisista hankinnoista.

Noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kauniainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö Anja Hankala, puh. 050 516 1446 aikavälillä 24.11.-1.12.2022.

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Yleishallinto

Kauniainen on pääkaupunkiseudulla sijaitseva viihtyisä kaksikielinen huvilakaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Kaupungin ruoka- ja puhdistuspalveluyksikkö tuottaa ruokapalveluja n. 2700 annosta päivässä mm. kaupungin kouluille ja päiväkodeille sekä hoitaa 25 rakennuksen siivouksen. Henkilökunta käsittää noin 50 henkilöä.


Osoite: Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat