Ruoka- ja puhtauspalveluiden sijaisuudet - Pirkkalan kunta

Haemme ruoka - ja puhtauspalveluiden eripituisiin sijaisuuksiin asiakaspalveluhenkisiä, reippaita ja
oma-aloitteisia työntekijöitä. Keikkatyötä voit tehdä puhtauspalvelutyöntekijänä, monipalvelutyöntekijänä, laitoshuoltajana, ruokapalvelutyöntekijänä tai kokkina.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä hakemus ”hae työpaikkaa” -linkin kautta.
Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Ruokapalveluissa kelpoisuusvaatimuksena perustehtäviin on catering-alan perustutkinto tai riittävän pitkä kokemus keittiöalan tehtävistä ja hygieniapassi suoritettuna. Puhtauspalveluissa edellytyksenä on puhtauspalvelualan ammattitutkinto tai riittävä työkokemus alalta ja hygieniapassi suoritettuna.
Ruoka- ja puhtauspalveluiden sijaisuuksissa edellytetään vähintään 18 vuoden ikää.
Myös muodollisesti epäpätevät hakijat sekä opiskelijat otetaan huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Pirkkalan kunnan ruoka-ja puhtauspalvelut tuottavat tukipalveluja kunnan sisäisille asiakkaille päiväkoteihin, kouluihin ja laitoksiin.
Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7 – 21 välille, laitoksissa myös viikonloppuvuoroja.
Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa siirtymistä kohteesta toiseen.
Palkkaus KVTES mukaan.

Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja otamme yhteyttä mahdollisen haastattelun sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset ja mahdolliset muut todistukset.

Tutustu työnantajaan

Henkilöstöpalvelut, HR-sihteerit, sähköposti: hr-tiimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta, Ruoka- ja puhtauspalvelut
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta. Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme. Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.