Skip to main content
test

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiöRuoka-ja siivouspalvelutyöntekijä

Olisitko sinä hakemamme palvelualan ammattilainen? Haemme nyt vakituista ruoka- ja siivouspalvelutyöntekijää Nurmijärven yhteiskoululle.

Tarjoamme sinulle työn, missä näet työsi tuloksen heti ja pääset luomaan ruokamuistoja lapsille. Me tiiminä huolehdimme kanssasi koulun ruoka- ja siivouspalveluista, tuemme ja tsemppaamme toinen toisiamme.

Työskentelet Aleksian kuuden hengen tiimissä, joka huolehtii yhdessä Nurmijärven yhteiskoulun ruoka- ja siivouspalveluista. Työ on kokopäivätyötä 38.25 h, lisäksi 30min/pv omaa aikaa oleva ruokatauko.

Toivomme sinulta siivous- tai cateringalan tutkintoa tai työkokemusta joko siivous- tai cateringalasta. Lisäksi olet suorittanut hygieniapassin. Sinulla on halua olla tulevaisuudessa molempien alojen ammattilainen. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomenkielen taitoa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja hymyilevää palveluasennetta. Olet hyvä oman työn organisoija ja atk-taitosi ovat riittävät. Työsi teet suurella sydämellä. Haluat tarjota asiakkaalle puhtaita tiloja sekä hyvää ruokaa ja mukavia ruokailuhetkiä.

Käytössäsi on Epassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Minna Lappalainen, minna.lappalainen@nurmijarvi.fi tai p. 040 317 2064 (arkisin klo 8-15).

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka-ja työehtosopimuksen sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvion mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on kokoaikatyössä 2033,59 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. KVTES:n mukainen työkokemuslisä on 3 tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta ja on tarvittaessa toimitettava tuberkuloosiselvitys.

Hakuaika päättyy 30.11.2023 klo 15.00. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Minna Lappalainen, minna.lappalainen@nurmijarvi.fi tai p. 040 317 2064 (arkisin klo 8-15).

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.\nNurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.\nKuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.\nArvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.\nOlemme savuton työpaikka.


Osoite: Pratikankuja 6, Nurmijärvi

Sinulle suositellut työpaikat