Skip to main content
test
Ruokapalvelualan ammattilainen - Lapuan kaupunki

Lapuan kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut palvelevat kaupungin eri yksiköissä tarjoamalla laadukkaita ja suositusten mukaisia ateria- ja puhtauspalveluja ammattitaitoisen henkilöstön voimin.

Yksikössämme työskentelee noin 80 työntekijää, 30 eri kohteessa. Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen uutta, innostunutta tekijää, hoitamaan sijaisuuksia kohteissamme. Tarjolla olevassa tehtävässä pääset työskentelmään eri kohteissa, erilaisten asiakasryhmien parissa ja tekemään työtäsi monenlaisissa työyhteisöissä. Työtehtävät voivat olla pelkästään keittiötyötä tai pelkästään siivoustyötä tai niiden yhdistelmä.

Edellytämme sinulta catering -alan koulutusta tai vastaavaa, hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen taitoa. Kokemus puhtauspalvelualalta on katsotaan eduksi, myös alan koulutus oppisopimuksena onnistuu. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Etsimmekin JUURI SINUA, joka olet kiinnostunut vaihtelvasta työnkuvasta, olet joustava ja oma-aloitteinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, eikä sinua hätkäytä äkilliset muutokset, vaan uskallat rohkeasti tutustua uusiin työkohteisiin ja työtehtäviin. Jos tunnistit itsesi, olet ihan oikea henkilö hakemaan tätä paikkaa!

Tehtävän alkusijoituspaikka on ruoka- ja puhtauspalvelut, Lapuan kaupunki. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Lapuan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset on jätettävä 11.4.2023 klo 16 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastatteluihin kutsutaan henkilökohtaisella yhteydenotolla, opinto- ja työtodistukset pyydetään ottamaan sinne mukaan . Valinnasta ilmoitetaan sähköisesti annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja

https://lapua.fi/asuminen-jaymparisto/ruoka-ja-puhtauspalvelut/ https://lapua.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Leena Luomanen puh. 050 505 7388 sp leena.luomanen@lapua.fi tai Tuija Hahtokari puh. 044 438 4025 sp tuija.hahtokari@lapua.fi

Lisätietoja

Lapuan kaupunki, Tekninen keskus

Lapualla on töitä ja sujuvaa arkea koko perheelle. Lapua - KUN VOI VALITA KAIKEN


Osoite: Poutuntie 8, 62100 Lapua

Sinulle suositellut työpaikat