Skip to main content
test
Ruokapalveluiden sijaisuudet - Kauhavan kaupunki

Kauhavan kaupunki hakee sijaisia lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin kokin ja ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin (valmistus-, jakelu- ja palvelukeittiöihin).

Kelpoisuusvaatimuksena ruokapalvelualan perustutkinto tai riittävä työkokemus sekä hygieniapassi. Lisäksi arvostamme ajan tasalla olevaa osaamista, kehittämismyönteisyyttä, monipuolisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työaika arkipäivisin ajoittuen toimipaikan työvuoron mukaan klo 6:00-16:00 aikavälille. Työtehtävät edellyttävät valmiutta liikkua tilanteen mukaan eri kohteissa. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Sijaisrekisteriin hyväksytyn sijaisen on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle. Lisäksi jos sijainen ei vastaanota yhtään työvuoroa tai ei päivitä omaa kalenteriaan 3 kuukauteen, siirtyy hänen hakemuksensa ei-käytettävissä tilaan. Järjestelmä lähettää automaattisen muistutusviestin tästä sijaiselle, kun viimeisimmästä hakemuksen muokkauksesta tai vastaanotetusta työvuorosta on kulunut 2 kuukautta.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi
http://www.paraspaikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Eeva-Liisa Kero, sähköposti eeva-liisa.kero(at)kauhava.fi

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Tekninen osasto, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Kauhava on menestyvä seutukaupunki, Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Asukasmääränsä perusteella Kauhava on Etelä-Pohjanmaan kunnista kolmanneksi suurin. Meillä on paljon elinvoimaisia ja innovatiivisia yrityksiä sekä runsas työpaikkatarjonta. Kauhavan koulut, päiväkodit sekä Hyvinvointikeskus toimivat uusissa toimitiloissa. Taloutemme on kunnossa, joten edellytykset tulevaisuuden menestykselle ovat kohdillaan. Tutustu ja innostu: www.kauhava.fi sekä www.paraspaikka.fi


Osoite: Päämajantaival 2, 62375 Ylihärmä

Sinulle suositellut työpaikat