Ruokapalvelujohtaja - Kirkkonummen kunta

Haemme Kirkkonummen kunnan toimitilapalveluiden tulosalueelle ruokapalvelujohtajaa vakinaiseen virkasuhteeseen vastaamaan kunnan ruokapalvelun tulosyksiköstä.

Ruokapalvelujohtaja toimii myös koko ruokapalveluyksikön esimiehenä ja vastaa yksikön taloudesta, operatiivisesta johtamisesta sekä kehittämisestä. Ruokapalveluiden asiakkaina ovat kunnan tuottamiin palveluihin liittyvät käyttäjät, esimerkiksi koulut ja päiväkodit sekä perusturvan asiakkaat. Ruokapalvelut toimii nettobudjetoituna yksikkönä. Kunnan eri tilaajatahojen edustajat tilaavat ateriapalvelut alueensa tuotantokeittiöistä. Ruokatuotanto on organisoitu viiteen aluetuotantokeittiöön. Henkilöstöä ruokapalveluilla on tällä hetkellä noin 85.

Pätevyysvaatimuksena on restonomi AMK taikka muu vastaava aikaisempi soveltuvat tutkinto (esimerkiksi ravitsemusteknikko) sekä vähintään 5-vuoden kokemus vastaavista töistä. Kielitaidon osalta edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä arvostamme ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän voimakkaasti kasvavassa Uudenmaan kehyskunnassa. Pääset johtamaan innovatiivista henkilöstöä ja nykyisin menetelmin tuotettua ruokapalvelun kokonaisuutta. Sinut perehdytetään ja saat tiimisi sekä esimiehesi täyden tuen.

Viran tehtäväkohtainen palkka on 4725,82 euroa. Työaika on yleistyöaika. Viran täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Virka täytetään aikaisintaan 1.11.2020 alkaen.

Hakemukset avoinna olevaan virkaan tulee toimittaa sähköisesti 5.10.2020 klo 14.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi (työavain 310951).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa toimitilajohtaja Jarno Köykkä, 0400 442 753, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

YHDYSKUNTATEKNIIKAN TOIMIALA, Ruokapalveluyksikkö
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi.