Ruokapalvelupäällikkö - Äänekosken kaupunki

Ruokapalvelupäällikkö - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupunki ilmoittaa haettavaksi

RUOKAPALVELUPÄÄLLIKÖN VIRAN

Ruokapalvelupäällikkö vastaa ruokapalvelujen johtamisesta, toiminnan kehittämisestä, taloudesta sekä ohjaus- ja seurantajärjestelmistä.

Ruokapalvelut tuottaa Äänekosken kaupungin koulu-, päiväkoti- ja hoiva-ateriat. Valmistuskeittiöitä on kolme ja lisäksi kouluilla ja päiväkodeilla on palvelukeittiöitä. Ruokapalvelujen talousarvio on noin 5,2 miljoonaa euroa vuodessa. Toimitilat ruokapalveluissa on ajanmukaiset ja modernit. Valmistusmenetelminä käytetään sekä perinteistä ruoanvalmistusta että kylmävalmistusta. Tuotannonohjausjärjestelmänä on JAMIX .

Ruokapalvelupäällikön alaisuudessa työskentelee kolme ruokapalveluesimiestä, työnjohtaja sekä ruokapalveluohjaaja. Henkilöstöä ruokapalveluissa työskentelee yhteensä noin 60.

Kelpoisuusvaatimuksen virkaan on soveltuva tutkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen opinnoilla.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää johtamiskokemusta, vankkaa ammatillista osaamista, hyviä sosiaalisia taitoja ja organisointikykyä. Arvostamme laaja-alaista näkemystä sekä kiinnostusta kaupungin ruokapalvelujen kehittämiseen.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran hoitaminen edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski
hallintojohtaja Aleksi Heikkilä, aleksi.heikkila@aanekoski.fi, puh: 040 823 7921 (tavoitettavissa
tiistaina 12.2.2019 klo 9-15, perjantaina 15.2.2019 klo 9-15 ja tiistaina 19.2.2019 klo 9-15)

Äänekosken kaupunki, keskushallinto
Osoite: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.
https://www.aanekoski.fi/

Tutustu työnantajaan