Skip to main content
test
Ruokapalvelupäällikkö - Liedon kunta

Nykyisen ruokapalvelupäällikkömme lähtiessä uusiin haasteisiin haemme joukkoomme uutta ammattilaista.

Ruokapalvelut vastaa kunnan lakisääteisistä ravitsemuspalveluista varhaiskasvatuksessa ja kouluissa, sekä vuoden 2022 loppuun asti myös sosiaali- ja terveyspalvelujen kohteissa.

Tulosalueella työskentelee tällä hetkellä 50-60 henkeä, sijaisten määrästä riippuen. Tulosalueella on tällä hetkellä viisi valmistuskeittiötä sekä lisäksi 22 jakelukeittiötä.

Ruokapalvelupäällikkö vastaa ruokapalveluiden tulosalueesta teknisissä palveluissa ja on osa teknisten palveluiden johtoryhmää. Tehtäviin kuuluu mm. Ruokapalveluiden esimiestehtävät, toiminnan kehittäminen, koordinointi, hankinnat, talouden hallinta, budjetointi, neuvottelut sisäisten asiakkaiden kanssa sekä tulosalueen asioiden valmistelu tekniseen lautakuntaan.

Ruoka- ja puhtauspalvelut tekevät tiivistä yhteistyötä toimipisteissä, joten pääset työskentelemään ja kehittämään toimintaa keittiöpäälliköiden lisäksi myös puhtauspalvelupäällikön kanssa.

Liedon kunta osallistuu Turun seudun hankintayhteistyöhön ja ruokapalvelupäällikkö osallistuu myös muuhun ravitsemuspalveluita koskevaan seudulliseen yhteistyöhön.

Ruokapalvelupäälliköltä vaaditaan soveltuva alempi korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus vaativista esimiestehtävistä ruokapalvelualalta sekä hyvä suomen kielen taito.

Kokemus talousarvioiden laatimisesta ja palveluiden hinnoittelusta katsotaan eduksi, kuten myös käytössämme olevan Aromi -järjestelmän tuntemus. Hyvät kirjalliset ja suulliset taidot auttavat työtehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anne Ahtiainen, teknisten palveluiden toimialajohtaja p. 0505590123

Lisätietoja

Liedon kunta, Tekniset palvelut

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat