Ruokapalvelutyöntekijä, 20h/vko, koulukohde, Turku - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme ruokapalvelutyöntekijä?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Haemme nyt kahta ruokapalvelutyöntekijää vahvistamaan Arkean ruokapalveluita vakituiseen ja osa-aikaiseen (20 h/vko) työsuhteeseen. Avoinna on ruokapalvelutyöntekijän paikat sekä Ilpoisten koululla että Vähä-Heikkilän koululla. Työ alkaa 10.8.2020 ja kohteissa työskennellään maanantaista perjantaihin.

Etsimme reipasta, itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn tottunutta ruokapalvelutyöntekijää.
Haemme erityisesti sinua, joka omaat asiakaslähtöisen toimintatavan, kyvyn organisoida työtehtäviä sekä innokkaan asenteen työhön. Eduksi katsommealan koulutuksen sekä työkokemuksen. Myös aikaisempi työskentely suurtaloudessa katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin loistava asenne! Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Tartu maukkaaseen mahdollisuuteen! Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää pikaisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Satu Lehto sähköpostitse satu.lehto@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 20810 Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.