Ruokapalvelutyöntekijä - Arkea Oy

Ruokapalvelutyöntekijä - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme ruokapalvelutyöntekijä, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme ruokapalvelutyöntekijää keikkaluontoiseen työhön Arkean Ulvilan tuotantokeittiöömme, jossa valmistamme keskimäärin 1200 ateriaa päivässä. Työ pitää sisällään mm. astiahuoltoa, keittiön muita avustavia tehtäviä sekä ruuan jakoa ja pakkausta.

Toivomme sinulta alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Haemme erityisesti tekijää, joka toimii asiakaslähtöisesti, kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme?
Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti!

Haluatko mukaan rokkaavaan ja rollaavan Arkea-porukkaamme? Hae tehtävää sähköisesti.
Tartu maukkaaseen mahdollisuuteen!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Sähköpostitse palveluesimies Mikko Helin; mikko.heöin@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: Ulvila, Ulvila

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan