Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Oletko etsimämme ruokapalvelutyöntekijä Nauvoon?

Haemme tiimityöskentelyyn tottunutta ruokapalvelutyöntekijää Nauvoon vakituiseen työsuhteeseen. Ensisijainen työpiste on Nauvon Kyrkbackenin koulun palvelukeittiö, jossa lounasruokailijoita on arkipäivisin noin 120. Työ pitää sisällään mm. astiahuoltoa sekä ruuan jakoa sekä muita keittiön avustavia tehtäviä. Työ on osa-aikaista 4 tuntia päivässä lounasaikaan.

Toivomme sinulta alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Haemme erityisesti tekijää, joka toimii asiakaslähtöisesti, kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä. Hygieniapassi sekä ruotsin kielen taito ovat työssä välttämättömiä.

Me haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme. Olemme läsnä ja lähellä. Luotettavasti ja turvallisesti.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat meille energiaa ja luovat kohtaamisia. Mikä onkaan parempaa kuin nauttia yhteisestä ateriahetkestä? Ruokapalvelumme valmistaa ravitsevia asiakasryhmää tarpeet huomioivia aterioita. Jokainen ikäryhmä tulee huomioitua ruokalistasuunnittelussa, josta ravitsemusalan ammattilaisemme vastaavat.

Tervetuloa meille!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Sähköpostitse palveluesimies Niina Isberg; niina.isberg@arkea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Nauvo, Parainen

Kaarea on 300 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Tutustu työnantajaan