Ruokapalvelutyöntekijä - Saimaan Tukipalvelut Oy

Ruokapalvelutyöntekijä - Saimaan Tukipalvelut Oy

Haemme nyt ruokapalvelutyöntekijää Lappeenrannan keskusta-alueella toimivaan valmistuskeittiöön vuoden 2019 loppuun asti kestävään työsuhteeseen.

Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 0600- 1900 väliselle ajalle.

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen, itsenäinen ja oma-aloitteinen, jolle hyvältä maistuva ja näyttävä ruoka on sydämen asia. Uutta työntekijää odottaa innostunut ja hyvä tiimi. Tehtävään valitulla tulee olla tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Työtehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana, joten paikkaa kannattaa hakea mahdollisimman pikaisesti.

Tule mukaan tekemään päivän parasta hetkeä!

Lisätietoja antaa Rekry ma-pe klo 9-15, p. 040 154 8029

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja antaa Rekry ma-pe klo 9-15, p. 040 154 8029

Ruokapalvelut
Osoite: -, 53100 Lappeenranta

Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- ja tekstiilipalvelukokonaisuuksia sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja. Sitoudumme asiakkaaseen, työniloon ja uudistumiseen.
Me ruokapalveluissa olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja tarjoamme terveyttä edistävää, maukasta ja monipuolista ruokaa, jota valmistaa ammattitaitoinen ja työlleen omistautunut henkilökunta. Ateriat valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista, suomalaisia ja erityisesti paikallisia ruokaperinteitä kunnioittaen.

Tutustu työnantajaan