Ruokapalvelutyöntekijä - Kauhavan kaupunki

Ruokapalvelutyöntekijä - Kauhavan kaupunki

Kauhavan kaupungissa on haettavana 24.5.2019 klo 12.00 mennessä

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄN OSA-AIKAINEN TOIMI

Ruokapalvelutyöntekijän alkusijoituspaikka on Ylihärmän keskuskeittiö. Työtehtäviin kuuluu mm. esivalmistustyöt, ruoan pakkaaminen, astiahuolto, puhtaanapito, tavaranvastaanotto ja asiakaspalvelu eri-ikäisten asiakkaiden kanssa. Kelpoisuusehtona on Catering-alan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä hygieniapassi.

Tehtävässä edellytetään kokemusta suurtalousalalta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoa, joustavuutta sekä kykyä tulla toimeen eri-ikäisten asiakkaiden kanssa. Lisäksi eduksi katsotaan ATK taidot ja erityisruokavalio tuntemus.

Hakemus jätetään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteella Kauhavan kaupunki, ruokapalvelut, Päämajantie 6, 62375 Ylihärmä. Hakemukseen tulee liittää todistukset, joihin hakija haluaa vedota.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4kk:n koeaikaa ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annettu lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Kauhavan kaupungilla saattaa olla tulossa organisaatiomuutoksia ja työntekijöiden sijoituspaikat voivat muuttua.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Palvelupäällikkö Kero Eeva-Liisa, puh 050 348 0227 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)kauhava.fi

Kauhavan kaupunki
Osoite: Kauhava

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta.
Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan