Ruokapalvelutyöntekijä - Pedersören kunta

Ruokapalvelutyöntekijä - Pedersören kunta

Ruokapalvelutyöntekijä Pedersheim-vanhainkodin keittiöön, 20h/viikko, sijaisuus ajalle 1.8.2019-31.7.2020.
Ruokapalvelutyöntekijän työ edellyttää että sinulla on ruokapalvelu-/elintarvikealan perustutkinto tai vastaava työkokemusta. Työtehtäviin kuuluu viikonlopputyötä. Etsimme sinua, joka työskentelet itsenäisesti ja tehokkaasti, olet joustava ja yhteistyökykyinen ja otat kokonaisvastuun.

Ruoka- ja siivouspalvelussa arvostamme työkokemusta. Joustavuus ja yhteistyökyky ovat edellytyksiä työssä menestymiselle. Ravitsemisalalla työskentelevältä vaaditaan alan peruskoulutusta sekä hygieniapassi. Kielitaitovaatimukset kunnan kielisäännön mukaan.

Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työhön valitun tulee enne työnteon aloittamista esittää hygieniapassi ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan L 504/2000 mukaan. Palkkaus KVTES:n mukaan. Työ alkaa 4 kuukauden koeajalla. Hakemus tehdään KuntaRekryn kautta.

Monika Asplund, Ruokahuolto- ja siivouspäällikkö, puh: 06-7850 121 sähköposti: monika.asplund@pedersore.fi tai
Yvonne Nygård, Emäntä, puh: 07-7850 212, sähköposti: yvonne.nygard@pedersore.fi

Pedersören kunta
Osoite: Skrufvilagatan 8, 68910 Pännäinen

Pedersören kunnan ruokapalvelussa valmistamme ruoan alusta saakka itse, päivän kaikkiin aterioihin. Ruokavieraamme ovat päiväkodeissa, kouluissa ja vanhainkodeissa sekä kotona asuvia vanhuksia.
Ruokapalveluyksiköllä on neljä keskuskeittiötä ja 21 jakelukeittiötä ja työllistämme 55 henkilöä..

Tutustu työnantajaan