Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Oletko etsimämme ruokapalvelutyöntekijä?

Haemme keikkalaisia Kaarean sairaalakeittiöön Saloon. Keittiömme valmistaa keskimäärin 850 ateriaa päivässä aikuisille, nuorille ja vanhuksille, palvellen viikon jokaisena päivänä. Työ pitää sisällään mm. astiahuoltoa sekä ruuan jakoa ja pakkausta.

Toivomme aikaisempaa kokemusta keittiötyöstä tai opiskeluun liittyviä harjoittelujaksoja keittiöpuolelta. Etsimme tekijää, joka toimii asiakaslähtöisesti, on organisointikykyinen ja suhtautuu innokkaasti työhönsä. Viihdyt hektisessä työssä ja nautit vaihtelevista tilanteista. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Meillä on mahdollisuus myös pidempiin työsuhteisiin.

Me haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme. Olemme läsnä ja lähellä. Luotettavasti ja turvallisesti.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat meille energiaa ja luovat kohtaamisia. Mikä onkaan parempaa kuin nauttia yhteisestä ateriahetkestä? Ruokapalvelumme valmistaa ravitsevia asiakasryhmää tarpeet huomioivia aterioita. Jokainen ikäryhmä tulee huomioitua ruokalistasuunnittelussa, josta ravitsemusalan ammattilaisemme vastaavat.

Tervetuloa meille!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Sähköpostitse palveluesimies Anne Tuusa; anne.tuusa@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Salo, 24130 Salo

Kaarea on yli 400 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Tutustu työnantajaan