Ruokapalvelutyöntekijä - Servica

Ruokapalvelutyöntekijä - Servica

Haemme monipalvelualueelle vakituiseen tehtävään ammattitaitoista ruokapalvelutyöntekijää työskentelemään aloitettaessa tuotantokeittiössä. Työaika on vähintään 30 h/vko. Tehtävä vaatii valmiutta työskentelyyn erilaisissa kohteissa ja työvuoroissa, esim. päivystysaikaan.

Hakijalta edellytetään catering alan perustutkintoa, hygieniapassia sekä hyvää suomenkielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävä vaatii monipuolista kokemusta valmistavan keittiön erilaisista tehtävistä, ruoan-valmistusosaamista myös dieettien valmistuksessa, esim. salaatit ja välipalat. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin itsenäiseen kuin tiimissä työskentelyyn. Tehtävä vaatii vastuullisuutta. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta saapuneet hakemukset.

Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

12.8.2019 saakka palvelupäällikkö Anja Korhonen puh. 044 4261 102 tai anja.sofia.korhonen@servica.fi
- 15.8.2019 alkaen palvelupäällikkö Kaisa Jonninen puh. 044 4260 701 tai kaisa.jonninen@servica.fi
- alue-esimies Pirkko Petjala puh. 044 4260 783 tai pirkko.petjala@servica.fi

Palvelualue 2
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa
Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy ja Järviseudun Työterveys Oy.
Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1 250. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.
Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.

Tutustu työnantajaan