Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarinan kaupunki

Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin Ruokapalveluissa on haettavana kaksi ruokapalvelutyöntekijän äitiyslomasijaisuutta palvelukeittiöissä.

Tehtävään kuuluu aamupalojen, lisäkkeiden ja välipalojen valmistusta, saliruokailusta vastaamista astiahuoltoa, puhtaanapitoa sekä muita esimiehen antamia tehtäviä. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on koulun keittiö ja tarvittaessa sijaistuksia muissa yksiköissä.

Itsenäinen työote sekä oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillisen oppilaitoksen tutkinto tai muu vastaava koulutus.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: "ruokapalvelutyöntekijä palvelukeittiöön", Kaarinan kaupunki, Tila- ja ravintopalvelut, Palvelupäällikkö Heidi Paju, PL 12, 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Palvelupäällikkö
Heidi Paju
p. 050 373 2529
heidi.paju@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki
Osoite: Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Tutustu työnantajaan