Ruokapalvelutyöntekijä - Euran kunta

Ruokapalvelutyöntekijä - Euran kunta

Euran kunnassa on haettavana ruokapalvelutyöntekijän vakinainen toimi sote-keskuskeittiölle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. erilaiset esivalmistelutyöt, salaattien valmistus, ruokien pakkaaminen, astiahuolto ja keittiön sekä ruokasalin siisteydestä huolehtiminen yms. ammattikeittiöön kuuluvia tehtäviä. Tarvittaessa ruokapalvelutyöntekijä huolehtii myös erilaisista tilaustarjoiluista. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto tai vastaava tutkinto, lisäksi pitää olla voimassa oleva hygieniapassi. Aiemmasta ruokapalvelualan kokemuksesta on etua. Katsomme myös, että työkokemus kokin tehtävistä on eduksi.
Koeaika on 6 kk. Valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.
Hakuaika 27.9.2019 klo 13.00 saakka.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Lisätietoja asiasta antaa ruokapalveluesimies Sanna Salomaa
p. 044 422 4029

Euran kunta, Tekniset palvelut, Ruokapalvelut
Osoite: Sorkkistentie 10, 27510 Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus. Euran kunta on savuton työyhteistö.

Tutustu työnantajaan