Ruokapalvelutyöntekijä - Lopen kunta

Lopen kunta hakee RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vakinaiseen osa-aikaiseen toimeen alkaen 23.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 6h/ päivä (30 h/viikko). Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka on päiväkoti Pellava.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. aamu- ja välipalan valmistus, ruoantarjoilu/-jakaminen, leipominen sekä keittiön astia- ja tilahuoltoa.

Haemme tehtävään asiakaspalvelutaitoista, yhteistyökykyistä, oma-aloitteista ja joustavaa työntekijää joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Kelpoisuusehtona on ruokapalvelun perustutkinto tai vastaava koulutus ja hygieniapassi. Käytännön kokemuksen katsomme eduksi. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Tarkempia tietoja antaa ruokapalvelupäällikkö Sari Ulvila, puh. 019 758 6160, sari.ulvila@loppi.fi

Lopen kunta, Tekninen lautakunta, Ruokapalvelut
Osoite: -, 12600 Läyliäinen

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin vajaan 8 000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista, sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - Unicef lapsiystävällinen kunta