Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Tule meille töihin kesätöihin ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin.

Haemme kesätyöntekijöitä Kaarean sairaalakeittiöön Turkuun. Keittiömme valmistaa keskimäärin 3700 annosta päivässä, palvellen viikon jokaisena päivänä. Työ sisältää keittiön avustavia työtehtäviä kuten astiahuoltoa, ruuanjakoa ja pakkausta.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta keittiötyöstä sekä hygieniapassia. Voit suorittaa meillä myös alan opiskeluun liittyviä harjoittelujaksoja. Olethan oma-aloitteinen, sosiaalinen, pidät vauhdikkaasta työstä ja vaihtelevista tilanteista. Ennen kesälomakautta sekä sen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus työskennellä kohteessa keikkaluontoisesti.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan yhdessä Sinun kanssasi. Se tarkoittaa parempaa ruokaa, siivousta ja kunnossapitopalveluita, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa. Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat meille energiaa ja luovat kohtaamisia.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostitse palveluesimies Sanna Lainela; sanna.lainela@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Turku, 20520 Turku

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Lue minkälaista meillä on kaarea.fi/meille-toihin/referenssitarinoita

Kaarea Oy - Savuton työpaikka