Ruokapalvelutyöntekijä - Servica

Servican palvelualue 2 hakee Eteläiselle monipalvelualueelle moniosaajaa työskentelemään Sinikellon päiväkotiin. Tehtävä sisältää puolet ruokapalvelun ja puolet työajasta laitoshuoltajan tehtäviä. Työaika on 38,25 h/vko ja työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Hakijalta edellytetään ruokapalvelun perustutkintoa. Tehtävä vaatii kokemusta palvelukeittiön erilaisista työtehtävistä, pienimuotoista ruoanvalmistusosaamista sekä asiantuntemusta erikoisruokavalioista, riittävää suullista ja kirjallista Suomen kielen taitoa sekä tietotekniikkaosaamista. Eduksi katsotaan laitoshuollon osatutkinto tai työkokemus. Tarvittaessa koulutamme laitoshuoltajan tehtäviin.

Arvostamme vastuullista ja asiakaslähtöistä toimintatapaa, sekä hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

Tutustu työnantajaan

Anja Korhonen palvelupäällikkö puh. 044 4261 102, anja.sofia.korhonen@servica.fi
Pirkko Petjala alue-esimies puh. 044 4260 783, pirkko.petjala@servica.fi

Servica, Palvelualue 2
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Servica Oy on suuri ja luotettava toimija, joka tuottaa omistaja-asiakkailleen laadukkaat ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Meillä työskentelee noin 1 200 ammattihenkilöä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 97 M€. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.

Sinulle suositellut työpaikat