Ruokapalvelutyöntekijä - Porvoon kaupunki

Etsimme juuri sinua, kokenut ruokapalvelun ammattilainen ruokapalvelutyöntekijän tehtävään!

Me Porvoon Tilapalveluissa tuotamme ateriapalveluja, kiinteistönhoitoa ja siivouspalveluja kaupungin eri toimialoille noin 300 työntekijän voimin. Huolehdimme siitä, että porvoolaisten arki on sujuvaa, maistuvaa, terveellistä ja turvallista.

Porvoon Tilapalvelut hakee viittä (5) ruokapalvelutyöntekijää vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työntekijöitä, Työaika on 20 - 38,25 h/viikko. Työtehtäviin kuuluu palvelukeittiön avustavia tehtäviä.

Kelpoisuusehtona on catering-alan perustutkinto tai työkokemus keittiöalalta sekä hygieniapassi.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja rikosrekisteriote ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Palkka määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n mukaan.

Lähetä hakemuksesi 21.5.2021 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/porvoon-tilapalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tuotantopäällikkö Sanna Nyman puh. 040 662 7945

Lisätietoja

Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat