Ruokapalvelutyöntekijä - Sotkamon kunta

Sotkamon tekninen toimi hakee ruokapalvelutyöntekijää vakinaiseen työsuhteeseen tuotantokeittiöön. Ruokapalvelutyöntekijällä toivotaan kokemusta kokin ja dieettikokin työstä, henkilö toimii kokkien ja dieettikokin sijaisena.

Ateria- ja siivouspalvelujen perustehtävänä on tuottaa palveluja, jotka edistävät eri-ikäisten asiakkaiden hyvinvointia.

Ruokapalvelutyöntekijä toimii tuotantokeittiössä ruoan hajautetussa- ja keskitetyssä jakelussa sekä pakkauksessa, astiahuollossa, varastotehtävissä sekä tuotantokeittiötilojen siivouksessa. Ruokapalvelutyöntekijä toimii kokkien ja dieettikokin sijaisena.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla cateringalanperustutkinto tai kokin tutkinto sekä hygieniapassi. Lisäksi tehtävän suorittamisen eduksi on työkokemus vastaavissa tehtävissä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaikana on yleistyöaika. Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, paperiseen hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Tällöin hakemus liitteineen tulee toimittaa osoitteeseen Sotkamon kunta/Ateriapalvelut, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Hakuaika päättyy 17.5.2021 klo 14:00

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ateria- ja siivouspalvelujohtaja, p. 044 750 2241
Keittiöpäällikkö, p 044 750 2525

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Tekniset palvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat