Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WINNOVASSA ON SUUNTA ETEENPÄIN!

Länsirannikon koulutus Oy WinNova hakee ruokapalvelutyöntekijää Porin toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.8.2022.

Arvomme ovat yhteistyö, kehittäminen, turvallisuus, ihmisläheisyys ja pavelu. Winnovalainen kulttuuri muodostuukin vahvasta palvelu- ja turvallisuusasenteesta sekä yhteisestä tekemisestä ja verkostoitumisesta. Motivoitunut, osaava ja yhteisesti sovittuihin toimintaperiaatteisiin sitoutunut henkilöstö luo perustan terveelliselle, turvalliselle sekä viihtyisälle opiskelu-, työ- ja elinympäristöllemme.

Ruokapalvelutyöntekijät osallistuvat kohdepaikassaan ruokapalvelujen tuottamiseen. Työtehtävät on määritelty yksityiskohtaisesti seuraaviin tehtäväkokonaisuuksiin:
- Pääruuan ja erityisruokavalioiden valmistukseen liittyviin tehtäviin
- Salaatin valmistukseen liittyviin tehtäviin
- Jälkiruuan valmistukseen liittyviin tehtäviin
- Palvelukeittiöiden tehtäviin
- Kanttiinin ja kassan tehtäviin
- Astiahuoltoon ja puhdistukseen liittyviin tehtäviin
- Asiakaspalveluun

Työaika on pääsääntöisesti arkisin (ma-pe) klo: 7.00 - 14.39.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista tutkintoa (esimerkiksi catering-alan perustutkintoa/kokin tutkintoa) sekä työkokemusta alalta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi hyvää suomenkielen taitoa. Tehtävään valitulla tulee olla suoritettuna myös hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, asiantuntevan työyhteisön sekä modernit oppimisympäristöt. Organisaation tavoitteet saavutetaan yhdessä, siksi pidämme henkilöstöstämme huolen tarjoamalla ePassiFlex-sovelluksen, Wirike-henkilöstökerhon aktiviteetit ja laajat työterveyspalvelut.

Haluamme ottaa sinut terveelliseen ja turvalliseen työ- ja oppimisympäristöön, joten edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä todistusta huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Huumausainetesti tehdään kuukauden sisällä tehtävän alettua ja työterveyshuollon työhösijoitustarkastus /terveyskysely koeaikana, rikostaustaotteen hakee palkattava työntekijä oma-aloitteisesti heti työsuhteen alussa.

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme AVAINTES työehtosopimusta.
Tehtävässä on 6 kk koeaika

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

klo: 7.00 - 14.30 Ruokapalvelupäällikkö Sinikka Heino 044 455 7397
klo: 7.00 - 14.30 Ruokapalveluesimies Päivi Molkkari 044 455 7413

Lisätietoja

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Yhteiset palvelut, 61235000 Ruokapalvelut

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.


Osoite: Tiedepuisto 3, 28600 Pori

Sinulle suositellut työpaikat