Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Pöytyän kunta

Ruokapalvelutyöntekijä, Kokki sijaisuudet
Haemme ruokapalveluun ruokapalvelutyöntekijöitä ja kokkeja eri pituisiin sijaisuuksiin. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä kuukausiin.
Haemme sijaisia Kyrön, Riihikosken ja Yläneen alueen keittiöihin.
Tehtäviin kuluu ruuanvalmistusta sekä keskuskeittiöllä että jakelukeittiötehtäviä koululla, päiväkodissa ja palvelukeskuksissa.
Edellytämme Catering alan perustutkintoa tai aiempaa vastaavaa koulutusta ja monipuolinen työkokemus katsotaan eduksi.
Jakelukeittiöissä työ sisältää siivoustehtäviä, koulutus tai kokemus siivoustehtävistä katsotaan eduksi.
Arvostamme kokemusta suurkeittiöalasta, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä joustavuutta.
Etsimme iloista, reipasta ja työhön sitoutuvaa työntekijää ruokapalveluijen keittiötiimeihin.

Sopimusala ja palkkaus KVTES, kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.
Työ on päivätyötä. Rekrytoimme heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaija Lähteenmäki, kaija.lahteenmaki@poytya.fi p. 0400574563

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Kolmen taajamakeskuksen Pöytyä on pinta-alaltaan Turkuakin suurempi. Meillä on peltoa, metsää, kansallispuisto Kurjenrahka sekä järvi- ja jokimaisemaa. On maauimala, hiihto- ja pesäpallostadion sekä monen monta muuta harrastusmahdollisuutta. Meitä on reilu 8000 asukasta. Pöytyä panostaa tulevaisuuteen – olemme vireä kunta jatkossakin. Vuonna 2021 kuntaan valmistuu uusi päiväkoti ja 2022 uusi yhtenäiskoulu/lukio. Elinkeinojen osalta olemme monipuolinen kunta ja meille onkin rekisteröity yli 800 yritystä. Pöytyälle on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka niin Turusta kuin Loimaankin suunnalta. Myös asuminen maalaiskunnassamme on edullista ja asuntotarjontaa riittää. Palveluita on tarjolla jokaisessa taajamassa ja aktiiviset kyläyhdistykset pitävät seudun vireänä. Meillä ei ihmetellä, meillä toteutetaan. Työnantajana Pöytyän kunta haluaa olla edelläkävijä. Panostamme työntekijöittemme koulutukseen sekä työhyvinvointiin. Motivoituneet työntekijät ovat kuntamme tärkein polttoaine, sen tiedostamme. Haluamme, että meillä viihdytään ja pienenä organisaationa tunnemme työntekijämme. Mikäli haet työpaikaksesi kuntaa, jolla katse on tulevaisuudessa ja joka mahdollistaa sinun ammatillisen kehittymisesi, tervetuloa meille!


Osoite: Koukkarintie 2, 21870 Riihikoski
Pöytyän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat