Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Liperin kunta

Liperin kunnassa on haettavana määräaikainen ruokapalvelutyöntekijän tehtävä.

Tehtävän ensisijainen toimipaikka on Ylämyllyn keskuskeittiö, mutta tarvittaessa myös Ylämyllyn koulun Patteriston yksikön keittiö. Ylämyllyn keskuskeittiö valmistaa ruokapalvelua alueen alakouluille ja päiväkodeille sekä sopimusasiakkaille.

Keittiö toimii pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 7-15.09, mutta tehtävään kuuluu myös ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h/ vk. Määräaikaisuuden kesto on 28.2.2024 saakka.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ruokapalvelualan perustutkinto sekä aikaisempi kokemus ruokapalvelualan tehtävistä ja valmiutta perehtyä myös kokin tehtäviin.

Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelupäällikko
Eija Tolvanen
puh. 040 563 8138
eija.tolvanen@liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta, Elinympäristöpalvelut

peri on kolmen taajaman ja noin 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Varolantie 3, 83100 Liperi

Sinulle suositellut työpaikat