Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Euran kunta

Euran kunnassa on haettavana vakinainen, kokoaikainen (38.15 h/ vko) ruokapalvelutyöntekijän toimi, ensisijainen toimipiste on koulukeskuksen keskuskeittiö. Työ ajoittuu pääasiassa MA- PE klo 7:00- 15:00 välille.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat vuoronsa mukaisesti mm. erilaiset esivalmistelutyöt, salaattien valmistus, ruokien pakkaaminen, jakelulinjastosta huolehtiminen, astiahuolto ja keittiön sekä ruokasalin siisteydestä huolehtiminen yms. ammattikeittiöön kuuluvia tehtäviä. Tarvittaessa ruokapalvelutyöntekijä huolehtii myös erilaisista tilaustarjoiluista. Työntekijältä vaaditaan kykyä itsenäiseen ja oma- aloitteiseen työskentelyyn, hyvää asiakaspalvelukykyä ja rohkeutta kehittää toimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto, lisäksi pitää olla voimassa oleva hygieniapassi. Työkokemus katsotaan eduksi. Koeaika on 6 kk. Valitun tulee ennen koeajan päättymistä esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ennen toimen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työ alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaisesti.

Hakuaika 19.8.2022 klo 13.00 saakka, hakemukset käsitellään viikon 34/ 2022 aikana.
Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi -palvelun kautta
tai Euran kunnan kirjaamoon Sorkkistentie 10, 27510 EURA
tai sähköpostilla kirjaamo@eura.fi. Kuoreen merkintä ruokapalvelutyöntekijä.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelupäällikkö Arja Jussila p. 044 422 4028

Lisätietoja

Tekniset palvelut

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Sorkkistentie 10, 27510 Eura
Euran kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat