Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Olisitko sinä reipas ja riuska keittiöalasta kiinnostunut tekijä tiimiimme?
- Pistetään yhdessä hihat heilumaan

Etsimme oma-aloitteista ja työhönsä inokkaasti suhtautuvaa ruokapalvelutyöntekijää Kaarean sairaalakeittiöön vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta avustavista keittiötehtävistä, positiivista asennetta sekä yhteistyökykyä toimia yhtenä tärkeänä osana varmistamassa hoiva-asiakkaiden ruokailuhetkeä. Palvelemme asiakkaitamme viikon jokaisena päivänä aamu- ja iltavuoroissa.

Perehdytämme sinut hyvin työhösi, jossa hygieniapassi on välttämätön. Menestyminen työssä edellyttää myös hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Jos siis olet innostunut oppimaan uutta sekä kiinnostunut kehittämään itseäsi suuressa valmistuskeittiössä, jossa vauhdikas työ ja tiimissä työskentely vievät työpäiviä eteenpäin, olet etsimämme henkilö.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae paikkaa! Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!

Työpaikka on savuton.

Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Sanna Lainela; sanna.lainela@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat