Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Pistetään yhdessä hihat heilumaan

Haemme ruokapalvelutyöntekijää Kaarean keittiöön Uuteenkaupunkiin vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 1.9.2023 - 29.2.2024. Keittiömme palvelee viikon jokaisena päivänä. Työssäsi huolehdit keittiön työtehtävistä kuten astiahuollosta, salaattipisteestä, ruoanjaosta, avustat ruoanvalmistuksessa kokkeja ja pakkauksesta.

Toivomme sinulta innostunutta otetta ja kiinnostusta keittiötyöhön sekä hygieniapassia. Kokemus keittiötyöstä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme uuden henkilön aina työtehtäviin. Tärkeää on, että omaat tehtävään sopivan asenteen. Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, pidät vauhdikkaasta työstä ja vaihtelevista tilanteista.

Huomioithan, että vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Me Kaareassa palvelemme ja työskentelemme arvojemme mukaisesti - yhdessä, paremmin ja sydämellä.
Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae paikkaa!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Alue-esimies Sari Karanko; sari.karanko@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 900 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Uusikaupunki, 23500 Uusikaupunki
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat