Skip to main content
test
ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Haemme ruokapalvelutyöntekijää Kaarean Raunistulan koulun keittiöön Turkuun vakituiseen työsuhteeseen 22,5 h viikossa, kello 10:30 - 15:00. Palvelemme asiakkaitamme koulun aukioloaikojen mukaan, joten viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita.

Työssäsi työskentelet yhdessä toisen työntekijän kanssa ja huolehdit keittiön työtehtävistä kuten astiahuollosta ja keittiön ylläpidontöistä sekä aurinkoisesta asiakaspalvelusta.

Toivomme sinulta innostunutta otetta ja kiinnostusta keittiötyöhön sekä hygieniapassia. Kokemus keittiötyöstä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme uuden henkilön aina työtehtäviin. Tärkeintä on, että omaat tehtävään sopivan asenteen. Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, pidät vauhdikkaasta työstä ja vaihtelevista tilanteista.

Me Kaareassa työskentelemme arvojemme mukaisesti - yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae paikkaa!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Veli-pekka Yli-Hollo, veli-pekka.yli-hollo@kaarea.fi / 040 487 6204

Lisätietoja

Kaarea Oy, Kaarea Oy ruokapalvelut

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 900 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20300 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat