Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle!

Olisitko sinä reipas ja oma-aloitteinen tekijä ja sitä kautta hyvä lisä tiimimme?
- Pistetään yhdessä hihat heilumaan.

Oletko Sinä etsimämme Ruokapalvelutyöntekijä, joka haluaa olla osa koulukeittiön tiimiä? Haemme kiertävien sijaisten tiimiin vahvistusta. Työ on osa-aikaista 4 tuntia päivässä ja arkipäivisin, viikonloput ovat vapaita. Työaika on pääasiassa klo 10:00-14:00 välillä, mutta toisinaan työaika vaihtelee. Kohteet, joissa työskentelet voivat vaihtua päivittäin tai ainakin viikoittain, joten olet osa kiertävien sijaisten tiimiä.

Työtehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta töihin, olet kiinnostunut työstäsi ja pidät pääasiassa huolen työtehtäväsi aikana, että astiahuolto toimii. Et hätkähdä hektistä työympäristöä ja muuttuvia tilanteita ja muuttuvia kohteita, uusia keittiöitä. Siivoat aina omat jälkesi ja osallistut muihin keittiön yhteisiin työtehtäviin, tarpeen mukaan. Toisinaan työ ei ole pelkästään astiahuollon tehtäviä vaan, voit valmistaa salaattia tai olla mukana ruuan pakkaamisessa ja muissa ruuan valmistuksen avustavissa tehtävissä.
Me Kaareassa työskentelemme arvojemme mukaisesti: yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä, työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tai haluatko kysyä lisää ja hakea paikkaa?
Ota yhteyttä palvelupäällikkö mirva.roning@kaarea.fi

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Mirva Röning; mirva.roning@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on lähes 900 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20100 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat