Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Nurmeksen kaupunki

Nurmeksen kaupungin ruokapalvelut valmistaa noin 1100 ateriaa päivässä kaupungin kouluille ja päiväkodeille Valtimon koulukeskuksen tuotantokeittiössä. Tuotantokeittiön lisäksi ruokapalvelutyöntekijöitä työskentelee koulujen ja kahden päiväkodin palvelukeittiöissä.

Haemme ruokapalvelutyöntekijää Nurmeksen tiimiin koulun palvelukeittiöön osa-aikaiseen (6 h/pv), vakituiseen työsuhteeseen alkaen 8.1.2024. Työtehtäviin kuuluu ruuanlämmitys- ja valmistus, asiakaspalvelu, puhtaanapito, omavalvonta ja muut keittiön työtehtävät.

Kelpoisuusehtona on kokin koulutus tai muu soveltuva ravintola- ja catering-alan koulutus. Eduksi katsotaan kokemus erilaisista ammattikeittiön työtehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hygieniapassia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Toteutamme työnkiertoa ja työntekijän tulee pystyä työskentelemään eri koulujen keittiöillä ja mahdollisesti myös päiväkotien keittiöillä, sekä Nurmeksessa että Valtimon pitäjässä.
Toivomme etsimältämme henkilöltä joustavuutta, kehittävää ja aktiivista työotetta. Odotamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä erityisruokavalio osaamista ja ammattikeittiön IT -taitoja.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES: n mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisesti 11.12.2023 klo.15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakulomakkeeseen on tallennettava kaikki se työkokemus ja koulutus, johon hakija haluaa työtä hakiessaan viitata.

Hakijan tulee esittää haastattelun yhteydessä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Valitun tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään. Hänen tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelupäällikkö Maarit Hoffrén, puh. 040 104 5715
Ruokapalveluvastaava Satu Utriainen, puh. 040 104 5783
Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@nurmes.fi

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Elinvoimapalvelut

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Sepänkatu 8, Valtimo pitäjä, 75700 Valtimo

Sinulle suositellut työpaikat