Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Haemme ruokapalvelutyöntekijää Kaarean Martin koulun keittiöön Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde on kokoaikainen. Palvelemme asiakkaitamme koulujen- ja päiväkotien aukioloaikojen mukaan, joten viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita.

Työssäsi huolehdit salaattien sekä välipalan valmistamisesta ja muista keittiön työtehtävistä, kuten kokin avustamisesta, ruoan pakkaamisesta, astiahuollosta, sekä aurinkoisesta asiakaspalvelusta.

Toivomme sinulta innostunutta otetta ja kiinnostusta keittiötyöhön, suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia.

Kokemus keittiötyöstä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme uuden henkilön aina työtehtäviin. Tärkeintä on, että omaat tehtävään sopivan asenteen ja pystyt fyysisesti raskaaseen työhön. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, sosiaalinen ja pidät vauhdikkaasta työstä sekä vaihtelevista tilanteista.

Kaarea on kehittyvä työpaikka, jossa ihminen on keskiössä. Meillä tehdään töitä yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Palkkaus AvainTes palkkaryhmä RUD ja mahdolliset kokemuslisät. Työehtosopimuksemme vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä, työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae paikkaa!

Tervetuloa meille!

Hae tehtävää sähköisesti.


Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Satu Lehto; satu.lehto@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea Oy tuottaa tukipalveluita Varsinais-Suomessa hyvinvointialueen, kuntien ja kaupunkien tarpeisiin. Tarjoamme maistuvia aterioita, huolehdimme tilojen puhtaudesta sekä kiinteistöjen kunnossapidosta yli 900 ammattilaisen voimin.


Osoite: Turku, 20810 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat