Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä - Kaarea Oy

Kaarea on kehittyvä työpaikka, jossa ihminen on keskiössä. Meillä tehdään töitä yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Hyppää Kaarean polulle - Pistetään yhdessä hihat heilumaan

Haemme ruokapalvelutyöntekijää Kaarean Cygnaeuksen koulun keittiöön Turkuun vakituiseen työsuhteeseen, 20h viikossa. Palvelemme asiakkaitamme aamupainotteisesti koulun aukioloaikojen mukaan, joten viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita.

Työssäsi huolehdit keittiön avustavista työtehtävistä kuten ruuanjaosta, esille laitosta ja astiahuollosta, sekä aurinkoisesta asiakaspalvelusta.

Toivomme sinulta innostunutta otetta ja kiinnostusta keittiötyöhön sekä hygieniapassia. Kokemus keittiötyöstä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme uuden henkilön aina työtehtäviin. Tärkeintä on, että omaat tehtävään sopivan asenteen. Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, pidät vauhdikkaasta työstä ja vaihtelevista tilanteista.

Kaarea on kehittyvä työpaikka, jossa ihminen on keskiössä. Meillä tehdään töitä yhdessä, paremmin ja sydämellä

Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Palkkaus AvainTes palkkaryhmä RUD ja mahdolliset kokemuslisät. Työehtosopimuksemme vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä, työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae paikkaa!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Satu Lindqvist; satu.lindqvist@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 900 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20100 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat